NEPREMICNINSKA, INVESTICIJSKA DRUZBA FUTURA INVEST D.O.O.

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA BODOČNOSTI

je produkt znanja in izskušenj treh prijateljev, poslovnih partnerjev, ki so orali ledino nepremičninskega in investicijskega poslovanja na območju JV Evrope skupaj že od leta 2003.

360 REAL-ESTATE AGENCY
NA KRATKO

O NAS

»Za nami sta skoraj že dve desetletji. Bili smo priča nenehnim političnim in ekonomskim spremembam, ki so vplivale in preoblikovale poslovanje regije kjer delamo in živimo. Uspešno smo preživeli recesijo ter se prilagodili novim razmeram na trgu. Za nami so profesionalne kariere iz področja farmacije, kadrovskega inženeringa, proizvodnje, turizma in marketinga. Smo specialisti za nepremičninske finančne investicije ter oblikovanje novih poslovnih konceptov. Smo strokovnjaki za regijo balkana z poslovnimi vezmi v JV Evropi. Naša vizija je preprosta; jasen varen in transparenten financni poslovni model najdemo v nepremičninskih investicijah”

FUTURA INVEST d.o.o.

STORITVE

- 01

360 nepremicninska agencija

Posredujemo in vas zastopamo pri prodaji, nakupu, oddaji, menjavi ter najemu vseh vrst nepremičnin Naše storitve zajemajo tudi nepremičninsko davčno svetovanje, posredovanje pri izdelavi cenitev nepremičnin ter svetovanje iz področja financiranja investicij. Našim strankam nudimo profesionalne storitve tudi na področju najema ali oddajanja nepremičnin kot so stanovanja, hiše, poslovni prostori ali zemljišča. Za vas uredimo tudi vpis v ZK, sestavimo prodajne ali najemne pogodbe, ter pripravimo tudi profesionalne fotografije in po potrebi video prezentacijo nepremičnine.

- 02

Nepremicninsko investicijsko svetovanje

Nepremičnine veljajo za varne naložbe, vseeno pa je cilj vsake investicije ustvarjanje donosa. Na podlagi 15 letnih izskušenj kompetentno svetujemo pri izbiri nepremičninskih investicij, ter vam izdelamo dodatno strokovno mnenje. Skupaj z vami sodelujemo tudi pri nepremičninskih projektih kot vlagatelj ali soorganizator nepremičninskega sklada.

- 03

Investicijski inženiring

Nudimo strokovno tehnicno, pravno, ekonomsko in organizacijsko pomoc v celotnemu investicijskemu procesu, od ideje do predaje zgrajenega objekta. Potencialnemu investitorju pomagamo s pripravo ekonomskega koncepta, študije izvedljivosti, ocene tržne vrednosti, marketinške zasnove in izvedbe projekta.

- 04

Adaptacija in obnova

Vršimo adaptacije in upravljanje nepremicnin. Smo specialisti za pripravo in adaptacijo nepremičnin za prodajo. Za vas vodimo celoten projekt obnove in adaptacije vaše nepremičnine od ideje, načrtov, arhitekture, izvedbe, čiščenja do nakupa ali izdelave opreme in designa. Pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine vam z manjšim vložkom v nepremičnino pomagamo izboljšati ceno nepremičnine in pospešiti prodajo.

- 05

Upravljanje ter optimizacija vaše nepremicnine

Vašo nepremičnino prevzamemo v upravljanje in po potrebi uredimo obnovo. Poskrbimo za čimboljši donos nepremičnine z optimizacijo prihodkov in stroškov na vseh ravneh. Za vas uredimo tudi prodajo ali menjavo vaše nepremičnine, nakup ali najem nove nepremičnine ali varovanega stanovanja, ter vam nudimo pomoč pri selitvi, urejanju posojil ter vseh ostalih listin.

- 06

Blagovne znamke & Spletna prisotnost

Pokrivamo področja spletne prisotnosti blagovnih znamk nepremičninskih investicij. Formuliramo profesionalne spletne vsebine, izdelujemo inovativno-napredne spletne strani ter oblikujemo kampanje socialnih medijev. Z spletno vidnostjo blagovne znamke vase investicije in uporabo naprednih tehnologij, je prednost pred konkurenco zagotovljena. Pripravimo tudi profesionalne fotografije ter video predstavitve nepremičnin.

REFERENCE

PROJEKTI

V zadnjih 16tih letih smo zasnovali uspešne in inovativne projekte.

FUTURA INVEST d.o.o.

NEPREMICNINSKO POSREDOVANJE

DOMOV 4 results

Sela na Krasu 48, 5296 Kostanjevica na Krasu, Slovenia

$325,000
Sela na Krasu 48, 5296 Kostanjevica na Krasu, Slovenia

Na robu kraške planote, prodamo čudovito hišo – dvojček v...

 • 4 beds
 • 3 baths
Sela na Krasu 48, 5296 Kostanjevica na Krasu, Slovenia
$325,000

Škrbina 37, 6223 Komen, Slovenia

$350,000
Škrbina 37, 6223 Komen, Slovenia

Na robu Kraške planote prodamo čudovito samostojno hišo v izmeri...

 • 4 beds
 • 4 baths
Škrbina 37, 6223 Komen, Slovenia
$350,000

Hrvatini 219a, 6280 Ankaran - Ancarano, Slovenia

$590,000
Hrvatini 219a, 6280 Ankaran - Ancarano, Slovenia

Na odlični lokaciji v Hrvatinih prodamo luksuzno hišo-dvojček s čudovitim...

 • 3 beds
 • 3 baths
Hrvatini 219a, 6280 Ankaran - Ancarano, Slovenia
$590,000

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Slovenia

$390,000
Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Slovenia

241,80 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1990, adaptiran l....

  Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Slovenia
  $390,000
  Powered by Estatik
  Oops! This page didn't load Google Maps correctly. Please contact admin to fix this.
  POGOVORIMO SE

  KONTAKT

  Kontaktirajte nas gled enaših storitev (velja 100% diskretnost z možnostjo podpisa NDA)

  ALI POKLIČITE NAS

  +386 1 5300 111

  Reset password

  Enter your email address and we will send you a link to change your password.

  Powered by Estatik