NEKAJ BESED

O NAS

INOVATIVNOST, IZSKUŠNJE IN PARTNERSTVO

DUŠAN LAZAR, TALI REŽUN IN ROMAN DOBRINA

Nepremičninska, investicijska družba Futura Invest d.o.o., je produkt znanja in izskušenj treh prijateljev, poslovnih partnerjev, ki so orali ledino nepremičninskega in investicijskega poslovanja na območju JV Evrope skupaj že od leta 2003. 

Mag. Dušan Lazar, nosilec nepremičninske licence je odgovoren za nepremičninske naložbe in inovativne poslovne pristope, je tudi avtor poslovnega modela “Kako iztržiti največ iz nepremičninske investicije?”. Dr. Tali Režun skrbi za koncepte projektnih blagovnih znamk, izdelavo poslovnih konceptov, projektno spletno vidnost in izdelavo spletnih vsebin. Roman Dobrina, CFO zadnjih 20 let, specialist za investicijski svetovalni inženiring in finančni forenzični DUE Diligence.

EKIPA FUTURA INVEST

Izjava

»Za nami sta skoraj že dve desetletji. Bili smo prica nenehnim politicnim in ekonomskim spremembam, ki so vplivale in preoblikovale poslovanje regije kjer delamo in živimo. Uspešno smo preživeli recesijo ter se prilagodili novim razmeram na trgu. Za nami so profesionalne kariere iz podrocja farmacije, kadrovskega inženeringa, proizvodnje, turizma in marketinga. Smo specialisti za nepremičninske finančne investicije ter oblikovanje novih poslovnih konceptov. Smo strokovnjaki za regijo balkana z poslovnimi vezmi v JV Evropi. Naša vizija je preprosta; jasen varen in transparenten financni poslovni model najdemo v nepremicninskih investicijah”

FUTURA INVEST d.o.o.

IZKAZNICA

FUTURA INVEST d.o.o.

nepremicninska, svetovalno – investicijska družba

NAŠE BLAGOVNE ZNAMKE:

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik